Het Happy-diet programma

Het team van Happy-diet heeft een programma samengesteld wat voor iedereen makkelijk te volgen is. Het programma voldoet aan alle richtlijnen van Happy-diet en is heel simpel toepasbaar in je dagelijks leven, ook als je huishouden uit meerdere personen bestaat. Gemak dient de mens, zeg ik maar.

Ons team ondersteunt je op alle vlakken wat iedereen nodig heeft bij succesvol afvallen. Het programma volg je in jouw eigen digitale omgeving met iedere week nieuwe recepten, motivatie tools, weegresultaten, bewegingstips, persoonlijke beloningen en het boek: Zo leuk kan lijnen zijn!

We staan 24/7 voor je klaar zodat het afvallen succesvol voor je verloopt. Het enige wat je hoeft te doen is te starten met het programma en alles wijst zich vanzelf. Doe je mee...

Start direct met afvallen


Persoonlijke motivatie

Door helder te krijgen waarom je precies wilt afvallen en wat er gaat veranderen in je leven als je je streefgewicht hebt bereikt helpen we je gemotiveerd te starten en te blijven. Als je weet waar je het voor doet, gaat het afvallen een stuk makkeklijker. Je stelt stap voor stap samen met het team je motivatiekaart op. Je motivatie is je kracht en zal je dagelijks helpen herinneren aan je persoonlijke redenen om je doel te bereiken. Het motivatiepolsbandje speelt hier een grote rol bij en zal je steun en toeverlaat zijn in moeilijke tijden. Hoe dit werkt staat beschreven in het boek, Zo leuk kan lijnen zijn! Deze ontvang je gratis bij het programma.

De meest voorkomende zijn:

Waarom wil ik afvallen?

  • Ik vind mijzelf niet aantrekkelijk als ik te zwaar ben.
  • Ik draag kleding die ik eigenlijk niet leuk vind.
  • Ik merk dat mijn zelfvertrouwen vermindert nu ik te zwaar ben.

Wat gaat er veranderen als ik ben afgevallen?

  • Ik voel me dan sterk genoeg om te solliciteren op een nieuwe baan.
  • Ik ga dan kleren dragen die ik ook echt leuk vind. Heerlijk een dagje shoppen met mijn vriendin.
  • Ik durf op vakantie weer in bikini te liggen en met mijn kinderen in het water te spelen.
Start direct met afvallen


Direct vragen stellen aan het Happy-diet team

Ik kan begrijpen dat je zo nu en dan vragen hebt of wellicht twijfelt of je het wel goed doet. Het kan ook zo zijn dat je het fijn vindt om het team te spreken via de mail. Wat het ook is of waar je ook behoefte aan hebt we staan altijd voor je klaar. Je bent bij ons geen nummer maar kennen je bij naam, weten wie je bent en een persoon waar we veel aandacht aan willen besteden met als doel dat hij of zij haar streefgewicht bereikt.

Het Happy-diet-team staat altijd voor je klaar!

Start direct met afvallen