Hoe Happy-diet mijn leven veranderde

Begin 2012 voelde ik me ellendig, dik en zat niet lekker in mijn vel en als je piepend en hijgend moet bijkomen na het aantrekken van je sokken, dan weet je dat er iets drastisch moet veranderen, maar HOE? De diëten die ik gevolgd had (en geloof me, dat waren er heel veel), hadden altijd kort resultaat en na het stoppen ermee kwam het bekende jojo-effect, 16 kilo eraf, 22 kilo erbij...

In mei 2012 las ik in de Weekend een klein artikel over Happy-diet. 6 Dagen lijnen, 1 dag niet, dit sprak mij meteen aan en dat de praktijk van Muriel in Breukelen zat was ook een groot voordeel, lekker dichtbij. Meteen een afspraak gemaakt en volledig zonder verwachtingen ben ik erheen gegaan en dat was het beste wat ik in tijden gedaan heb!

Wat is er zo fijn aan Happy-diet? Je krijgt week-menu's, compleet met boodschappenlijst, hoe handig is dat! Je hoeft niet zelf na te denken over wat je nu weer moet koken, nee, daar heeft Muriel al voor je overnagedacht. Het is gewoon en lekker eten. Je mag bruin brood, aardappels, zilvervlies rijst en volkoren pasta, allemaal lekkere recepten. In het begin eet je 5 keer per dag, dus ik heb weinig tot geen hongergevoel gehad. Dat doe je 6 dagen en de 7e dag, de Happy-day, mag je het zelf bepalen. Dus heb je een feestje, dan zorg je dat dat je Happy-day is en eet je iets lekkers of drink je een wijntje. Voor mij is dit ideaal en heel goed vol te houden, omdat het mag, zonder schuldgevoel.

En, nog een heel groot voordeel, ik weet nu hoe ik moet eten! Ik krijg geen week-menu's meer, maar val toch nog steeds af, omdat ik weet wat wel en niet goed voor me is.

Het is geen crash-dieet. Na 14 maanden heb ik mijn streefgewicht van 90 kilo gehaald, ik ben 32 kilo afgevallen!

Als je mij begin 2012 had gezegd dat ik nu 32 kilo minder zou wegen en zelfs hardlopen leuk zou vinden, had ik je keihard uitgelachen, maar het is waar! En dat allemaal dankzij Muriels Happy-diet!

Liefs,

Dorien xxx

Start direct met afvallen
 • "
 • "Vaak wordt lijnen met iets negatiefs geassocieerd. Dat hoeft helemaal niet want met Happy-diet kan lijnen ook leuk zijn!"

  ID ); $attachment_image = wp_get_attachment_image_src( $post_thumbnail_id, 'large', false ); echo ""; ?>

 • "Is met Muriel Drent de nieuwe Sonja Bakker opgestaan? Ze bewijst met Happy-diet dat afslanken én genieten prima samen gaan"

  ID ); $attachment_image = wp_get_attachment_image_src( $post_thumbnail_id, 'large', false ); echo ""; ?>

 • "Goed, gezond en minder eten willen we allemaal, Muriel Drent geeft ons met Happy-diet juist dát duwtje in de rug"

  ID ); $attachment_image = wp_get_attachment_image_src( $post_thumbnail_id, 'large', false ); echo ""; ?>

 • "Met de Happy-diet methode ga je terug naar de basis. Geen pillen, shakes of vervangers maar lekker eten en tóch afvallen"

  ID ); $attachment_image = wp_get_attachment_image_src( $post_thumbnail_id, 'large', false ); echo ""; ?>